Hvordan håndtere å være en mor som jobber hjemmefra

Når man har fått barn, så er det flere grunner til at man kan få behov for noen ekstra kroner på si. Selv om man får betalt for å være hjemme med barn om man har hatt en greit jobb frem til fødselen, så koster det penger å ha barn, og det oppdager man raskt når man får sitt første. I tillegg så blir mor eller far som er hjemme med sin førstefødte også lei av å ikke gjøre annet enn å være hjemme. Det finnes mange muligheter i dag for å jobbe hjemmefra, og da kan man også tilpasse dette til å jobbe hjemmefra som mor eller far.

Planlegg tiden din

Når du velger å jobbe hjemmefra som mor, så er det utrolig viktig å planlegge tiden din. De fleste som ikke har barn fra før er ikke vant til at man mister kontrollen over sin egen tid. De første årene er det barnet som styrer når man må være våken og når man kan finne noen minutter med søvn. For å kunne jobbe hjemmefra som nybakt mor, så er det ekstra viktig å planlegge tiden. Det viktigste når man har barn er at barnet får det barnet har behov for. Trenger barnet mat eller søvn, så er det hva som må skje. Små barn sier raskt ifra hvis de ikke er fornøyde. Man må bruke den tiden man kan når barnet ikke trenger all oppmerksomheten.

Utnytt ettermiddagsblunden

De beste tidspunktene man kan få gjort uavbrutt arbeid når man har en nyfødt, er når barnet sover. Ved å virkelig benytte tiden når barnet sover, så kan man få jobbet uavbrutt når det gjelder. Det finnes mange muligheter for å finne noe å jobbe med når man sitter hjemme. En måte å finne en inntekt innenfor mange mulige områder, er ved å benytte seg av Fiverr. Her kan du lage en annonse for noe du kan håndtere eller som engasjerer deg, og du kan raskt tjene penger på det du like best å gjøre. I starten tjener man ikke alltid så mye, men hvis man tilbyr noe som passer for mange, så kan man raskt opparbeide en inntekt.

Hvis man er norsk og ønsker å tilby oppgaver på Fiverr, så er det flere områder man kan tjene penger på. For eksempel er det mange utviklere og nettsteder som ønsker oversettelser, og de er villige til å benytte seg av uerfarne oversettere for å spare penger. Det samme gjelder for å skrive SEO-dokumenter. I tillegg til dette, så kan man få oppdrag for å spille inn voice-overs. Men for å lykkes med voice-overs, så må man ha en stemme som funker for reklame. Det er ofte i forbindelse med reklame at man får forespørsler om dette.

Sett grenser

For å unngå at du sliter deg ut, så er det viktig å sette grenser for deg selv. Hvis du forsøker å levere mer enn du klarer, i tillegg til at du skal passe på barnet ditt, så blir det rakt mer enn de fleste kan håndtere.

Be om hjelp når det trengs

For at det skal fungere å jobbe hjemmefra som nybakt mor, så er det veldig viktig å be om hjelp hvis du ikke har tid til å gjennomføre oppdragene dine. Det er ofte mulig å finne hjelp på Fiverr eller blant venner og kjente.