Ikke bekymre deg for vinteren

Som forelder er det enkelt å bekymre seg en del for barna. De små podene har få sperrer og det er mange farer ute og ferder som kan ramme dine barn. Her til lands er hver eneste vinter en eneste stressende opplevelse for foreldre. Barna vil sjeldent kle seg selv, og det blir alltid ditt ansvar å kle opp poden. Det er derimot ikke alltid enkelt å vite hva og hvordan en skal kle opp barnet, og en føler fort at det aldri blir varmt nok til å holde den lille diamanten varm. De norske vintrene er nådeløse, og mange foreldres frykt bunner nok i at ungen skal fryse og i verste fall komme i fare for skader. BraHjem er en side som ønsker å roe ned foreldres nerver landet rundt. Med flere tips som relaterer til hjem, helse og skjønnhet så vel som barn, er det nok aller helst tipsene som relaterer til barn som virkelig slår an blant nordmenn.

Flotte vinterdresser til barna

BraHjem tipser i dag om 6 forskjellige vinterdresser til dine barn. Alle er av en enestående kvalitet som garanterer at dine barn holder seg varme, selv på de aller verste vinterdagene. Reima er merket BraHjem har valgt seg ut som den store favoritten. Dette merket har jobbet med vinterdresser siden 1944, så her er det nok av ekspertise innad til å holde ditt barn varmt og trygt gjennom hele vinteren. Den første modellen, Lumikko, er laget av vind- og vanntette materialer, slik at den kan takle de diverse forholdene Norges vinterklima byr på. Med to glidelåser er denne også meget enkel å ta både av og på. Copenhagen er den andre modellen som anbefales. Denne er kanskje den mest funksjonelle, og dersom du sliter med å kle barna, så kan denne dressen nesten tas fra hverandre til hver minste del. Den tredje dressen, Loska, er også meget funksjonell, og her får du også en refleks med på dressen. I de lange mørke vintermånedene er dette helt uvurderlig for barnas trygghet.

Utvalget som aldri ender

I tillegg til de tre førstnevnte modellene finner vi Kuusamo, Otsamo så vel som Snowy. Alle tre er meget respekterte vinterdresser laget av vanntette materialer. Disse har også flotte reflekser som holder dine barn trygge. Uansett hvilke av de 6 anbefalte modellene av Reima sine vinterdresser du velger, så vil du være garantert et godt resultat. Reima vet hva de gjør, og med over 70 års erfaring innen bransjen kan du være sikker på at denne produsenten tar vare på barna dine. Dersom ingen av de 6 anbefalte dressene falt i smak, har Reima hundrevis av andre dresser som bare venter på deg. Ikke la barna fryse denne vinteren. Velg en dress fra Reima.